Serviciile oferite de Agenția Margo - Margo4home.ro
☎: 0756-903117       ✉: contact@margo4home.ro     : Margo4home

Szolgáltatások

Mindannyiunk életében létezett egy Margit néni. Egy pótmama. Ő segített édesanyánknak, amikor picik voltunk, sütit lopott a zsebünkbe, ha átléptünk hozzá a szomszédba. Néha átjött, ablakot takarított, és vigyázott ránk a himlőjárványban, vagy ha épp anyáék elmentek otthonról.

« A Margo nem más, mint a 21. századi Margit néni. » Saját igényeinkből és tapasztalatunkból kiindulva létrehoztunk egy olyan közvetítő vállalkozást, amely reméljük, hogy Kolozsvár és közvetlen környéke szintjén pótolja majd ezt a hiányt, és segít a megbízható dadus és bejárónő/takarítónő megtalálásában.


Dadust keres

Megkérdezzük az Anyákat, hogy milyen az Ideális Dadus? Felmérjük és kielemezzük igényeiket, elvárásaikat, és ezek alapján átfésüljük, megszűrjük az adatbázisunkat. A kiválasztott Dadussal való együttműködési megállapodást egy személyes találkozás előzi meg, ahol a szülő és gyereke is “tesztelheti” az új “családtagot”. Töltse ki igényfelmérő kérdőívünket >>

 

Villámdadust ígér, ha baj van

Húsvéti készülődés, karácsonyfadíszítés titokban, egy kis esti mozi, születésnapi zsúr a barátoknál? Netán a dadus beteget jelentett? Ha szűkös időn belül vagy rövid időre gyerekfelügyeletre szorul, vegye igénybe villámdadusi szolgáltatásunkat. Hívja elérhetőségeink egyikét, mi pedig igyekszünk az igényelt időpontra és a megegyezett helyszínre rendelni az általunk ismert, tesztelt felvigyázót. A közbenjárási díj alkalmanként fizetendő, visszatérő ügyfeleinknek árengedmény is jár!

 

Takarítónőt, bejárónőt küld

Ha nagytakarítás előtt áll, vagy szeretné, ha tiszta lakás várná, amikor hazaér, takarításhoz, főzéshez, mosáshoz van szükség segítségre, ismét Margo a megoldás. Egy telefonhívás, és már közvetlenül egyeztethet is a munka részleteiről. Mondja el telefonban, mit szeretne, mi pedig kikeressük adatbázisunkból azt a személyt, aki ezt Önnek elvégzi. A közbenjárási díj egyszer fizetendő, ezt követően Önnek lehetősége van az odaküldött személlyel közvetlenül egyeztetni a továbbiakról.

ÚJDONSÁG! A bejárónői/takarítónői szolgáltatásunkkal egyszerre Önnek lehetősége van fogyóanyag- és eszközigénylésre is, így nem kell azzal foglalkoznia, hogy a kellékeket időben előkészítse – a takarító személyzet magával viszi a megfelelő professzionális felszerelést.

 

Síoktatást szervez

Tegye lehetővé gyermeke számára, hogy hasznosan, friss levegőn töltheti szabadidejét, amíg Ön személyes teendőit végzi. Oktatónk sokéves hegymászói tapasztalattal rendelkezik, aki évek óta foglalkozik gyermekek hegyi sportokra való tanításával.