Margo a következőkben segít:

Dadust keres

Megkérdezzük az Anyákat, hogy milyen az Ideális Dadus? Felmérjük és kielemezzük igényeiket, elvárásaikat, és ezek alapján átfésüljük, megszűrjük az adatbázisunkat. A kiválasztott Dadussal való együttműködési megállapodást egy személyes találkozás előzi meg, ahol a szülő és gyereke is “tesztelheti” az új “családtagot”.

Töltse ki igényfelmérő kérdőívünket >>

 

Villámdadust ígér, ha baj van

Húsvéti készülődés, karácsonyfadíszítés titokban, egy kis esti mozi, születésnapi zsúr a barátoknál? Netán a dadus beteget jelentett? Ha szűkös időn belül vagy rövid időre gyerekfelügyeletre szorul, vegye igénybe villámdadusi szolgáltatásunkat. Hívja elérhetőségeink egyikét, mi pedig igyekszünk az igényelt időpontra és a megegyezett helyszínre rendelni az általunk ismert, tesztelt felvigyázót. A közbenjárási díj alkalmanként fizetendő, visszatérő ügyfeleinknek árengedmény is jár!

 

Takarítónőt, bejárónőt küld

Ha nagytakarítás előtt áll, vagy szeretné, ha tiszta lakás várná, amikor hazaér, takarításhoz, főzéshez, mosáshoz van szükség segítségre, ismét Margo a megoldás. Egy telefonhívás, és már közvetlenül egyeztethet is a munka részleteiről. Mondja el telefonban, mit szeretne, mi pedig kikeressük adatbázisunkból azt a személyt, aki ezt Önnek elvégzi. A közbenjárási díj egyszer fizetendő, ezt követően Önnek lehetősége van az odaküldött személlyel közvetlenül egyeztetni a továbbiakról.