Serviciile oferite de Agenția Margo - Margo4home.ro

[:hu]Szolgáltatások[:ro]Servicii[:]

[:hu]Mindannyiunk életében létezett egy Margit néni. Egy pótmama. Ő segített édesanyánknak, amikor picik voltunk, sütit lopott a zsebünkbe, ha átléptünk hozzá a szomszédba. Néha átjött, ablakot takarított, és vigyázott ránk a himlőjárványban, vagy ha épp anyáék elmentek otthonról.

« A Margo nem más, mint a 21. századi Margit néni. » Saját igényeinkből és tapasztalatunkból kiindulva létrehoztunk egy olyan közvetítő vállalkozást, amely reméljük, hogy Kolozsvár és közvetlen környéke szintjén pótolja majd ezt a hiányt, és segít a megbízható dadus és bejárónő/takarítónő megtalálásában.


Dadust keres

Megkérdezzük az Anyákat, hogy milyen az Ideális Dadus? Felmérjük és kielemezzük igényeiket, elvárásaikat, és ezek alapján átfésüljük, megszűrjük az adatbázisunkat. A kiválasztott Dadussal való együttműködési megállapodást egy személyes találkozás előzi meg, ahol a szülő és gyereke is “tesztelheti” az új “családtagot”. Töltse ki igényfelmérő kérdőívünket >>

 

Villámdadust ígér, ha baj van

Húsvéti készülődés, karácsonyfadíszítés titokban, egy kis esti mozi, születésnapi zsúr a barátoknál? Netán a dadus beteget jelentett? Ha szűkös időn belül vagy rövid időre gyerekfelügyeletre szorul, vegye igénybe villámdadusi szolgáltatásunkat. Hívja elérhetőségeink egyikét, mi pedig igyekszünk az igényelt időpontra és a megegyezett helyszínre rendelni az általunk ismert, tesztelt felvigyázót. A közbenjárási díj alkalmanként fizetendő, visszatérő ügyfeleinknek árengedmény is jár!

 

Takarítónőt, bejárónőt küld

Ha nagytakarítás előtt áll, vagy szeretné, ha tiszta lakás várná, amikor hazaér, takarításhoz, főzéshez, mosáshoz van szükség segítségre, ismét Margo a megoldás. Egy telefonhívás, és már közvetlenül egyeztethet is a munka részleteiről. Mondja el telefonban, mit szeretne, mi pedig kikeressük adatbázisunkból azt a személyt, aki ezt Önnek elvégzi. A közbenjárási díj egyszer fizetendő, ezt követően Önnek lehetősége van az odaküldött személlyel közvetlenül egyeztetni a továbbiakról.

ÚJDONSÁG! A bejárónői/takarítónői szolgáltatásunkkal egyszerre Önnek lehetősége van fogyóanyag- és eszközigénylésre is, így nem kell azzal foglalkoznia, hogy a kellékeket időben előkészítse – a takarító személyzet magával viszi a megfelelő professzionális felszerelést.

 

Síoktatást szervez

Tegye lehetővé gyermeke számára, hogy hasznosan, friss levegőn töltheti szabadidejét, amíg Ön személyes teendőit végzi. Oktatónk sokéves hegymászói tapasztalattal rendelkezik, aki évek óta foglalkozik gyermekek hegyi sportokra való tanításával.[:ro]În viaţa fiecăruia dintre noi a existat cândva o „tanti Margareta”. Tanti din vecini care a ajutat-o pe mama când am fost mici, ne-a răsfăţat cu bunătăţi, a avut grijă de noi când am fost bolnavi sau când părinţii au fost prinşi cu treburi, iar ocazional ne-a ajutat cu vorbe bune şi sfaturi.

«Margo este “Tanti Margareta” a secolului XXI.» Pornind din pretenţiile si experienţele noastre, am creat o companie de intermediere care doreşte să faciliteze soluţionarea unor probleme cum ar fi găsirea unei bone de încredere şi / sau a unei menajere / femei de serviciu în Cluj şi imediata apropiere a acestuia.


Găsim o bonă

Întrebăm Mamele, cum ar trebui să fie Bona Ideală? Aflând pretențiile lor consultăm baza noastră de date și încercăm să căutăm persoana cea mai potrivită. Completați formularul pentru părinți >>

 

Trimitem bonă ocazională

Pregătiri de Paști, împodobirea bradului, o mică ieșire în oraș sau la prieteni? Bona și-a luat liber? Dacă aveți nevoie de un ajutor ocazional sau pentru o perioadă foarte scurtă, vă oferim soluția. La adresa și la ora stabilită va apărea o persoană testată și de încredere. Taxa de intermediere se plătește pe ocazie, clienții fideli beneficiază de reducere de preț.

 

Intermediem menajere și femei de serviciu

Dacă vă aflați înainte de curățenia de toamnă/primăvară, sau v-ați dori să vă întmpine o casă curată și ordonată când vă întoarceți de la serviciu, sunați cu încredere!

NOU! Împreună cu serviciul nostru de curățenie, aveți posibilitatea de a solicita consumabile și ustensile profesionale! Nu trebuie să vă faceți griji de pregătirea lor la timp – personalul de curățare se va deplasa la Dvs, cu echipamentul profesional necesar lustruirii casei.

 

Organizăm cursuri de schi

Oferiți copilului Dvs posibilitatea de a-și petrece timpul liber într-un mod util, în natură. În tot acest timp Dvs. vă puteți vedea de treburile personale. Instructorul este o persoană experimentată în lucrul cu copiii, practicând sporturi montane de 10 ani. Detalii: http://margo4home.ro/ro/schi-pentru-copii/[:]