Serviciile oferite de Agenția Margo - Margo4home.ro
☎: 0756-903117       ✉: contact@margo4home.ro     : Margo4home

Servicii

În viaţa fiecăruia dintre noi a existat cândva o „tanti Margareta”. Tanti din vecini care a ajutat-o pe mama când am fost mici, ne-a răsfăţat cu bunătăţi, a avut grijă de noi când am fost bolnavi sau când părinţii au fost prinşi cu treburi, iar ocazional ne-a ajutat cu vorbe bune şi sfaturi.

«Margo este “Tanti Margareta” a secolului XXI.» Pornind din pretenţiile si experienţele noastre, am creat o companie de intermediere care doreşte să faciliteze soluţionarea unor probleme cum ar fi găsirea unei bone de încredere şi / sau a unei menajere / femei de serviciu în Cluj şi imediata apropiere a acestuia.


Găsim o bonă

Întrebăm Mamele, cum ar trebui să fie Bona Ideală? Aflând pretențiile lor consultăm baza noastră de date și încercăm să căutăm persoana cea mai potrivită. Completați formularul pentru părinți >>

 

Trimitem bonă ocazională

Pregătiri de Paști, împodobirea bradului, o mică ieșire în oraș sau la prieteni? Bona și-a luat liber? Dacă aveți nevoie de un ajutor ocazional sau pentru o perioadă foarte scurtă, vă oferim soluția. La adresa și la ora stabilită va apărea o persoană testată și de încredere. Taxa de intermediere se plătește pe ocazie, clienții fideli beneficiază de reducere de preț.

 

Intermediem menajere și femei de serviciu

Dacă vă aflați înainte de curățenia de toamnă/primăvară, sau v-ați dori să vă întmpine o casă curată și ordonată când vă întoarceți de la serviciu, sunați cu încredere!

NOU! Împreună cu serviciul nostru de curățenie, aveți posibilitatea de a solicita consumabile și ustensile profesionale! Nu trebuie să vă faceți griji de pregătirea lor la timp – personalul de curățare se va deplasa la Dvs, cu echipamentul profesional necesar lustruirii casei.

 

Organizăm cursuri de schi

Oferiți copilului Dvs posibilitatea de a-și petrece timpul liber într-un mod util, în natură. În tot acest timp Dvs. vă puteți vedea de treburile personale. Instructorul este o persoană experimentată în lucrul cu copiii, practicând sporturi montane de 10 ani. Detalii: http://margo4home.ro/ro/schi-pentru-copii/