Întrebări frecvente legate de servicii - Margo4home
☎: 0756-903117       ✉: contact@margo4home.ro     : Margo4home

Întrebări frecvente

Sunt părinte. Ce trebuie să fac?

Cu toții avem instinctul de mamă și bazându-ne pe el, să alegem o persoană pe post de bonă. Dar să nu uitați de faptul dacă vă doriți mai multă siguranță (candidat verificat, pe măsura așteptărilor și exigențelor, respectiv, perioadă de garanție), înregistraţi-vă prin completarea chestionarului pe site. Vă vom contacta, pentru a semna contractul de intermediere, pe baza căreia vom începe căutarea. Dacă găsim persoana care îndeplinește cerințele specificate, organizăm întâlnirea, iar Dvs veţi plăti tariful de deplasare (90 lei). În cazul în care aţi ales candidatul potrivit, plătiţi taxa de intermediere, şi o angajaţi pe bonă.

 

Sunt bonă. Ce trebuie să fac?

Completați chestionarul destinat bonelor, şi înregistraţi-vă în sistem. Vă vom contacta în curând pentru o întâlnire, După discuţie, vă vom suna îndată ce unei familii îi place profilul Dvs, şi doreşte să vă cunoască.

 

Ce este mai exact perioada de garanție?

Dorim să vă oferim serviciile pe care să vă puteţi baza pe termen lung. Așa că am decis să avem încredere în bonele noastre, şi să ne asumăm responsabilitate alături de ele: dacă aveți nevoie de bonă pentru o perioadă lungă, facem în felul încât să le şi aveţi. Dacă bona selectată, dintr-un motiv oarecare, vă părăseşte, pe parcursul garanției, vă căutăm o bonă nouă.

 

Nu înțeleg comisioanele de intermediere. Mă ajutaţi?

Dacă v-ați dori consultanță și perioadă de garanție, aveți la dispoziție două variante: în cazul garanției de o lună, comisionul va fi 80% din salariul bonei angajate, iar în cazul garanției de șase luni, acesta va fi de 125%.

Bineînţeles, este decizia Dvs. care pachet îl alegeți, dar vă rugăm să ţineţi în minte, că doar în cazul pachetelor cu taxă suntem obligaţi de a vă schimba bona.

IMPORTANT! Comisionul se plăteşte o singură dată. Deoarece comisionul de intermediere nu poate fi mai puțin de 800, respectiv 1500 de lei, veți plăti această sumă chiar dacă procentul nu atinge acest prag.

 

Când și cum pot plăti?

Pentru bone, fiecare serviciu este gratuit. Părinții – în cazul unei cooperări de succes – trebuie să plătească două taxe:
Taxa de deplasare, înainte de întâlnirea cu prima bonă.
Comisionul de intermediere, atunci când vă decideți care dintre bone doriţi să o angajaţi.
În prezent acceptăm numai transfer bancar.