Sunt părinte. Ce trebuie să fac?

Pe scurt: să vă înregistraţi, prin completarea chestionarului pe site. Vă vom contacta, pentru a semna contractul de intermediere, pe baza căreia vom începe căutarea. Dacă găsim persoana care îndeplinește cerințele specificate, organizăm întâlnirea, iar Dvs veţi plăti tariful de deplasare. În cazul în care aţi ales candidatul potrivit, plătiţi taxa de intermediere, şi o angajaţi pe bonă.

Sunt bonă. Ce trebuie să fac?

Completați chestionarul destinat bonelor, şi înregistraţi-vă în sistem. Vă vom contacta în curând pentru o scurtă întâlnire, şi pentru a semna un contract în care noi vă promitem să vă găsim locul de muncă potrivit personalităţii, pregătirii şi nevoii Dvs., iar Dvs promiteţi să vă îndepliniţi atribuțiile asumate. Contractul prevede şi plata unui bonus acelei bone care este de încredere, care îndeplinește așteptările, respectiv, pe perioada de garanție nu părăseşte familia. După discuţie, vă vom suna îndată ce unei familii îi place profilul Dvs, şi doreşte să vă cunoască. Dacă familia vă angajează, la 5 zile după expirarea termenului de garanţie, veţi obţine bonusul corespunzător pachetului de intermediere. (20 sau 30% din taxa de mediere.)

Ce este mai exact perioada de garanție?

Dorim să vă oferim serviciile pe care să vă puteţi baza pe termen lung. Așa că am decis să avem încredere în bonele noastre, şi să ne asumăm responsabilitate alături de ele: dacă aveți nevoie de bonă cel puțin 3 sau 6 luni, facem în felul încât să le şi aveţi. Dacă bona selectată, dintr-un motiv oarecare, vă părăseşte, pe parcursul garanției, vă căutăm o bonă nouă.

Nu înțeleg comisioanele de intermediere. Mă ajutaţi?

Mai jos găsiţi un calculator. Dacă introduceţi taxele în câmpurile aferente, tabelul va calcula automat costurile pachetelor.
Pe scurt: dacă v-aţi înţeles cu bona într-un salar de 1.200 de lei pe lună şi nu aţi ales garanţie, (deci bona vă poate părăsi în orice clipă), veţi plăti 35%, respectiv 420 de lei comision de intermediere. Dacă aţi ales trei luni garanţie, taxa de intermediere este de 50% din salarul bonei (600 de lei), iar dacă aţi ales șase luni garanție, suma este de 70%, adică 840 de lei. Bineînţeles, ţine de Dvs. alegerea pachetului, dar vă rugăm să ţineţi în minte, că doar în cazul ultimelor două pachete suntem obligaţi de a vă schimba gratuit bona.
IMPORTANT! Comisionul se plăteşte o singură dată. Deoarece comisionul de intermediere nu poate fi mai puțin de 400 de lei, deşi calculatorul dă 280 de lei comisionul va fi tot de 400, 500 sau 700 lei.

Sunt bonă. Ce este bonusul şi când îl obţin?

Noi nu avem intenția să luăm bani de la bone, chiar dimpotrivă, drept mulţumire pentru fidelitate, ne-am dori să împărţim comisionul cu ele. Prin urmare, “loialitatea” va fi recompensată: puteți avea 20 sau 30% din taxa de intermediere.
Dacă părintele cere trei luni garanție, bona va primi un comision de 20% (în exemplul de mai sus: 120 de lei), în cazul garanţiei de șase luni, comisionul este de 30%, adică de 252 de lei.
În tabelul următor, se poate simula cu uşurinţă mecanismul obţinerii bonusului.
Important! Bonusul nu va fi niciodată mai mic de 100 lei (datorită comisionului minim).

Când și cum pot plăti?

Pentru bone, fiecare serviciu este gratuit. Părinții – în cazul unei cooperări de succes – trebuie să plătească două taxe:
Taxa de deplasare, înainte de întâlnirea cu prima bonă.
Comisionul de intermediere, atunci când vă decideți care dintre bone doriţi să o angajaţi.
În prezent acceptăm numai transfer bancar.