6 cauze pentru care merită să ceri ajutor de la Margo - Margo
☎: 0756-903117       ✉: contact@margo4home.ro     : Margo4home

6 cauze pentru care merită să ceri ajutor de la Margo

Toată lumea se pricepe la căutat. Dar merită să luați în considerare beneficiile oferite de agenția Margo. Iată 5 + 1 motive pentru care vă propunem o colaborare:

margo dadus gyerek ok

Timpul acordat familiei este cel mai important!

Nu trebuie să vă irosiți minute și ore la conversații și întâlniri cu candidații necorespunzători. Margo vă ascultă cu atenție așteptările, astfel încât părinții vor petrece MAXIM 4 ore până vom găsi împreună persoana perfectă.

Acordăm atenție cerințelor

Familia nu este un client simplu, ci FAMILIA care își caută un ajutor prin casă.  Contrar „instituțiilor mamut”, Margo își cunoaște după nume toate familiile cliente, deci veți avea siguranța că vom umbla mereu cu ochii deschiși să vă oferim soluții și colaborare de durată.

Confortul pe primul loc

Biroul agenției este departe și funcționează numai conform unui orar bine prestabilit? Acestea sigur nu sunt caracteristicile lui Margo. Întâlnirile cu familiile vor avea loc mereu acolo și atunci unde le este cel mai confortabil: poate la terenul de joacă din apropiere, sau într-o cofetărie de la bloc, miercurea noaptea sau duminică dimineața.

Prioritate = stabilitate

Nu este nevoie de perioadă de probă, de încercare, înlocuire, deoarece bona se va întâlni cu copiii acasă. În mediul lor înconjurător deja familiar, toată lumea se comportă cel mai natural, dădaca necauzând o surpriză neplăcută. Prin urmare, deciziile sunt mereu mai durabile.

Nu veți rămâne singuri în procesul decizional

Știm că în decizie nu numai factorii obiectivi joacă un rol important. De aceea, chemăm și noi cel de-al șaptelea simț în ajutor la recomandarea unei bone.

Siguranța copiilor este cea mai importantă

Oferim CEA MAI LUNGĂ perioadă de garanție: cea de 6 luni.

Completați formularul nostru pentru părinții noștri, astfel încât să putem găsi cât mai curând posibil bona ideală.