Szülő vagyok. Mit kell tennem?

Nagyon röviden: Ön a kérdőív kitöltésével regisztrál a honlapunkon. Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, aláírjuk a megbízási és közvetítői szerződést, majd nekiállunk keresni. Ha sikerül olyan személyt találnunk, aki megfelel az Ön által megjelölt elvárásoknak, megszervezzük a találkozót, Ön pedig kifizeti a kiszállási díjat. Ha a jelentkezők közül kiválasztotta, melyiket szeretné megtartani, kifizeti a közvetítői díjat, és alkalmazhatja is a dadust. Önnek lehetősége van extra igazolásokat is kérni, de kérjük, vegye figyelembe, hogy ezen igazolások beszerzése többletkiadással és utánajárással jár, így csak az alkalmazandó dadustól igényelje ezeket.

 

Dadus vagyok. Nekem mit kell tennem?

Töltse ki a dadusoknak szánt kérdőívet, és regisztráljon a rendszerbe. Mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot egy rövid beszélgetés megszervezése érdekében, illetve aláírjuk a szerződést, amelyben mi megígérjük, hogy megpróbálunk az Ön személyiségének, felkészültségének és igényének megfelelő munkát keresni, Ön pedig, hogy a vállalt feladatokat a lehető legjobban fogja teljesíteni. A szerződés rendelkezik ugyanakkor a dadusoknak szánt bónusz kifizetéséről is, amely azt a dadust illeti meg, aki megbízható, eleget tesz az elvárásoknak, és a vállalt garanciaidőszakon belül nem hagyja cserben a családot. A beszélgetést követően Önnek bármelyik percben megcsörrenhet a telefonja. Amennyiben egy családtól érkező megrendeléskor az Ön adatlapja megfelel az igényeknek, azonnal szólunk, és megszervezzük az interjút a családdal. Ha a család Önt alkalmazza, a garanciaidő lejárta után 5 nappal Ön bónuszként megkapja a csomagnak megfelelő közvetítői díj 20 vagy 30 %-át.

 

Mi is pontosan ez a garanciális időszak?

Szeretnénk olyan szolgáltatást nyújtani, amire sokáig számítani lehet. Ezért úgy döntöttünk, megbízunk Dadusainkban, és velük együtt vállalunk hosszútávú felelősséget: ha Önnek legalább 3 vagy 6 hónapra van szüksége dadusra, akkor úgy szervezzük, hogy Önnek az időre biztosan rendelkezésére álljon a segítség. Ha a kiválasztott Dadus valamilyen okból kifolyólag felmondana, Önnek a garancia idején új dadust keresünk.

 

Nem értem a közvetítői díjakat. Segíttek?

Röviden: ha 1200 lejes egyhavi bérben egyezett meg dadusával, és Ön nem választ garanciát (tehát választott dadusának nincs írásos felelősségvállalása az Önnél töltendő időszakról), Önnek az egyhavi bér 35%-át, azaz 420 lejt kell fizetnie közbenjárási díjként. Ha Önnek csak három hónapig van szüksége dadusra, akkor a három hónapos garanciát választja, ez esetben az összeg 50%-át (600 lejt), míg féléves garancia esetén az összeg 70%-át, azaz 840 lejt kell fizetnie közbenjárási díjként. Nyilván, Önre bízzuk, hogy melyik csomagot szeretné választani, de kérjük, tartsa szem előtt, hogy kizárólag ez utóbbi két csomag esetében áll módunkban dadusa helyett bérmentesen újat keresni.

FONTOS! A közvetítői díjat egyszeri alkalommal kell kifizetni. Mivel a közvetítői díj nem lehet kevesebb mint 400 lej, ha Önnek a kalkulátor pl. 280 lejt adott ki, akkor is 400, 500 vagy 700 lejt kell fizetnie.

 

Dadus vagyok. Mi ez a bónusz és mikor kapom azt meg?

A hasonló profilú cégekkel ellentétben mi nem szándékszunk pénzt elvenni dadusainktól, hanem épp ellenkezőleg, szeretnénk, ha ő is részesülne a közvetítői díjból. Ezért a családhoz való “hűségét” az ott töltött idővel egyenesen arányosan díjazzuk: övé lehet a közvetítői díj 20 vagy 30 százaléka.

Ha a szülő három hónapos garanciát kér, a dadus megkapja a közbenjárási díj 20%-át (a fenti példával élve: 120 lejt), hathónapos garancia esetén a közbenjárási díj 30%-át, azaz 252 lejt. Hogy érthetőbb legyen: minél nagyobb a kötöttség, annál nagyobb a bónusz. A dadus a bónuszt a garanciaidőszak teljesítése után 5 napon belül kapja.

Fontos! A minimális közvetítői költségből kifolyólag a bónusz sosem lesz 100 lejnél kevesebb. Egy már elkezdett garanciaidőszak esetében a bónusz azé a dadusé, akivel a garanciaidőszak zárul, tehát ha Ön egy már érvényben levő garanciaidőszakban kezd el egy munkát, csak abban az esetben kapja meg a bónuszt, ha a garanciaidőszak Önnel zárul (a családnál töltött idő hosszától függetlenül).

 

Mikor és hogyan fizetek?

A dadusoknak ingyenes minden szolgáltatásunk, nekik semmibe sem kerül a rendszerbe való regisztráció. A szülőknek – sikeres együttműködés esetén – két díjat kell fizetniük.

  1. A kiszállási díjat, a legelső dadussal való találkozásuk előtt.
  2. A közvetítői díjat, amikor eldönti, melyik dadussal szeretne együttműködni.

Jelenleg csak banki átutalást tudunk fogadni.