Întrebări frecvente legate de servicii - Margo4home
☎: 0756-903117       ✉: contact@margo4home.ro     : Margo4home

Gyakori kérdések

Szülő vagyok. Mit kell tennem?

A szülők számára két típusú csomaggal rendelkezünk:

1. Facebook csoportunkban ingyen választhat adatbázisunkból. Ebben az esetben a szelekciót, a szűrést a szülő SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE végzi. Az itt zajló egyezségekért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

2. Kérheti szakértői segítségünket a megfelelő dadus kiválasztásában. Ha plusz biztonságot szeretne (igényeihez, elvárásaihoz mért, ellenőrzött jelentkezőt és garanciaidőszakot), regisztráljon honlapunkon a kérdőív kitöltésével. Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, aláírjuk a megbízási szerződést, majd nekiállunk keresni. Ha sikerül olyan személyt találnunk, aki megfelel az Ön által megjelölt elvárásoknak, megszervezzük a találkozót, Ön pedig kifizeti a kiszállási díjat (90 lej). Ha a jelentkezők közül kiválasztotta, melyiket szeretné megtartani, kifizeti a közvetítői díjat, és alkalmazhatja is a dadust. Önnek lehetősége van extra igazolásokat is kérni, de kérjük, vegye figyelembe, hogy ezen igazolások beszerzése többletkiadással és utánajárással jár, így csak az alkalmazandó dadustól igényelje ezeket.

 

Dadus vagyok. Nekem mit kell tennem?

Töltse ki a dadusoknak szánt kérdőívet, és regisztráljon a rendszerbe. Mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot a beszélgetés megszervezése érdekében. Amennyiben egy családtól érkező megrendeléskor az Ön adatlapja megfelel az igényeknek, azonnal szólunk, és megszervezzük az interjút a családdal.

 

Mi is pontosan ez a garanciaidőszak?

Szeretnénk olyan szolgáltatást nyújtani, amire sokáig számítani lehet. Ezért úgy döntöttünk, megbízunk Dadusainkban, és velük együtt vállalunk hosszútávú felelősséget: úgy szervezzük, hogy Önnek biztosan rendelkezésére álljon a segítség. Ha a kiválasztott Dadus valamilyen okból kifolyólag felmondana, vagy mégsem felelne meg az elvárásoknak, Önnek a garancia idején új dadust keresünk.

 

Nem értem a közvetítői díjakat. Segíttek?

Két opció közül választhat. Ha 1200 lejes havi bérben egyezett meg dadusával, és Ön az egy hónapos garanciaidőszakot választotta, a havibér 80%-át (960 lejt), míg féléves garancia esetén az összeg 125%-át, azaz 1500 lejt kell fizetnie közbenjárási díjként.

Természetesen, Önre bízzuk, hogy melyik csomagot választja, de kérjük, tartsa szem előtt, hogy kizárólag e két csomag esetében áll módunkban dadusa helyett bérmentesen újat keresni.

FONTOS! A közvetítői díjat egyszeri alkalommal kell kifizetni. Mivel a közvetítői díj nem lehet kevesebb mint 800 lej, ha Önnek a százalékszámítás pl. 680 lejt adott ki, akkor is 800 vagy 1500 lejt kell fizetnie.

 

Mikor és hogyan fizetek?

A dadusoknak ingyenes minden szolgáltatásunk, nekik semmibe sem kerül a rendszerbe való regisztráció. A szülőknek – sikeres együttműködés esetén – két díjat kell fizetniük.

1. A kiszállási díjat, a legelső dadussal való találkozásuk előtt.

2. A közvetítői díjat, amikor eldönti, melyik dadussal szeretne együttműködni.

Jelenleg csak banki átutalást tudunk fogadni.