[:hu]Nézzen szét adatbázisunkban![:ro]Aruncați o privire în baza de date[:] - Margo

[:hu]Nézzen szét adatbázisunkban![:ro]Aruncați o privire în baza de date[:]

[:hu]Az alább bemutatkozókat személyesen ismerjük. Az őket való felmérés alapján alkalmasnak találtuk a gyermekfelügyeleti munka ellátására.

 

Júlia (1994): “Feltöltenek a gyerekek! Látva bennük azt az ártatlanságot, törékenységet sokszor kívánom azt, hogy bárcsak én is gyerek lennék akár egy napra is. Úgy érzem, körükben elérem ezt, ha még csak egy pár percre is. Fél évet töltöttünk egy négyéves kislánnyal délutánonként, akivel rengeteget játszottunk és olvastunk, minden nap valami másat találtunk ki, hogy hasznosan tölthessük el az időt. Kezdetben félek az újtól és lehet kissé nehezen illeszkedek be egy ismeretlen környezetbe, viszont ha megismerem, ragaszkodni fogok hozzá és nehéz elengednem.”

Órarend: H-P, 8-18
Bérezés: 6 lej/óra

 

Hajnal (1977): “Vallástanári és szociális munkás végzettségem van. Vigyáztam már csecsemő rokonra, óvodás gyerekre. Az óvodáskorúakkal közös játékban, kézműves tevékenységekben vettem részt. Közösen olvastunk, mesét mondtunk. Azért szeretnék dadus lenni, mert nagyon szeretem a gyerekeket. Szociális munkásként úgy gondolom, hogy igazán érdemes a következő korosztály életébe befektetni. Szeretem látni, hogy a gyerekek mennyire őszinték és taníthatók.”

Órarend: H-P, 9-16
Bérezés: 1200 lej/hónap + egészségügyi és/vagy társadalombiztosítás

 

Mária (1993): “Évek óta részt veszek gyerektáborok szervezésében és lebonyolításában, illetve egy év önkéntességet végeztem Németországban egy általános iskolában, ott is szereztem tapasztalatot a gyermekekkel való munkában.
Feladatom volt a gyermekek tanítása, felvigyázása, játszani velük, ebédnél besegíteni a gyermekek kiszolgálásában. Bár családnál még nem dolgoztam dadusként, úgy gondolom a fent leírtakból van már tapasztalatom a gyermekekkel, és rugalmas is vagyok újat tanulni, fejleszteni magam.”

Órarend: napi 6-7-8 óra (havi 1-2 péntek kivételével)
Bérezés: 10 lej/óra vagy 1200-1300 lej/hónap

 

Blanka (1994): “Líceumban óvó-tanítóképzőt végeztem, ezért 4 éven keresztül jártunk megfigyelni és tanítani egyaránt. Tapasztalatom inkább családon belül van: rokonok , szomszéd és barátok gyerekeire vigyáztam, néha tanítást is vállaltam. A legtöbb időt a szomszéd kislánnyal töltöttem, születésétől iskolás koráig. A mesteri képzés egy hónapban két hétvégét vesz igénybe, ezért szeretném tartalmasan kihasználni a szabad napjaim.”

Órarend: H-P 8-20 (minden második péntek kivételével)
Bérezés: személyesen, megegyezés alapján

 

 [:ro]

Aruncați o privire în baza de date

Conform pachetelor de servicii, aveți posibilitatea de a obține datele de contact a unei bone testate de către noi. Cunoaștem personal toate candidatele din lista de mai jos și fac parte din baza noastră activă de date.

Júlia (1994): „Copiii mă încarcă cu energie pozitivă! Văzând onestitatea, sinceritatea, nevinovăția lor, îmi doresc să fiu și eu copil din nou, chiar și pentru o zi. Am impresia, că, petrecându-mi timpul cu ei, reușesc asta. Am avut grijă de o fetiță de 4 ani, timp de 6 luni. Ne-am jucat și am citit mult împreună, am găsit o activitate nouă în fiecare zi.” 

Orar: L-V, 8-18

Plata: 6 lei/ora

 

Hajnal (1977): „Am lucrat foarte puțin ca și bonă, dar am avut de multe ori grijă de copiii prietenilor de orice vârstă. Cu copiii de vârsta grădiniței, ne-am jucat jocuri creative, am povestit împreună. Ca și lucrător social, cred că merită să investim în generația tânără. Îmi face plăcere să văd, cât sunt de sinceri și cât de ușor învață, iar statutul de bonă îmi dă posibilitatea de a experimenta acest sentiment zi de zi.”

Orar: L-V, 9-16

Plata: 1200 lei/luna + asigurare

 

Blanka (1994): “Am absolvit Liceul Pedagogic, așadar am observat și am predat la copii de vârsta grădiniței timp de 4 ani. Am experiență atât cu copiii din familie cât și ai vecinilor. Cea mai lungă perioadă de timp, de la naștere până la școală am petrecut cu fetița vecină. Deoarece am cursuri la masterat  numai de 2 ori pe lună, mi-aș dori să-mi petrec timpul rămas liber, într-un mod util.”

Orar: L-D 8-20 (cu excepția a două week-enduri pe lună)

Plata: a se discuta personal

 

 

 

 

 

 

 

 [:]