6 ok, amiért érdemes Margohoz fordulni - Margo
☎: 0756-903117       ✉: contact@margo4home.ro     : Margo4home

6 ok, amiért érdemes Margohoz fordulni

Keresni mindenki tud. De érdemes átgondolni azokat az előnyöket is, amelyeket egy dadusközvetítő szolgáltatás nyújthat. Íme 5+1 ok, amiért érdemes Margot választani:

margo dadus gyerek ok

1. ok: Több idő marad a családra.

Nem kell haszontalan perceket áldozni a nem megfelelő dadusjelöltekkel való beszélgetésekre, találkozásokra. Margo figyelmesen meghallgatja a szülők elvárásait, így a szülőknek LEGTÖBB 4 ÓRÁBA telik, hogy megtalálják a személyt, akire bátran rábízhatják a gyerekeket.

 

2. ok: Figyelünk az igényekre.

A család nem egy egyszerű ügyfél, hanem A CSALÁD, akinek Margó dadust keres. A mamutintézményekkel ellentétben Margo minden családot név szerint ismer és észben tart. Így mindig a megfelelő pillanatban csaphat le egy odaillő dadusjelöltre.

 

3. ok: Kényelmes.

Ugye, messze van az elefántcsonttorony, ráadásul csak bizonyos órarend szerint fogad ügyfeleket? Ez biztos nem Margó. A találkozások mindig AKKOR és OTT történnek, ahol a családnak megfelel. Lehet ez a közeli cukiban vagy a játszótéren, szerda délben vagy vasárnap este.

 

4. ok: A stabilitás a legfontosabb.

Nem kell próbaidőzni, lecserélni, mivel a gyerekekkel a dadus otthon találkozik. OTTHONI KÖRNYEZETBEN mindenki a legtermészetesebben viselkedik, és a dadust sem éri kellemetlen meglepetés. Ezért a döntés is időtállóbb lehet.

 

5. ok: Nem kell egyedül dönteni.

Tudjuk, hogy anyaként nem csak az objektív tényezők győzhetnek. Ezért árgus szemekkel az ANYAI ÖSZTÖNÖKET is segítségül hívva vizsgálunk minden jelöltet.

 

+1 ok: A gyerekek biztonsága a legfontosabb.

A dadusközvetítő cégek közül a leghosszabb (FÉLÉVES) garanciaidőt Margo vállalja.

 

Töltse ki most a szülőknek szánt űrlapunkat, hogy minél előbb megtalálhassuk az ideális dadust!

 

Kövessen minket Facebookon: Margo4home